Mitä palveluihini kuuluu?

Yritykseni ydintä on palvella ja auttaa perheitä, sillä kenenkään ei kuulu pärjätä yksin suuren elämänmuutoksen keskellä. Ammattidoulana olen täydentämässä puuttuvaa tukiverkostoa sekä antamassa henkilökohtaisempaa tukea ja ohjausta, mitä perheet useimmiten kaipaavat eniten.

Doulaan raskausaikana, synnytyksissä sekä vauvaperheiden arjessa. Olen sertifioitu ammattidoula - synnytysalan ja vauvaperheiden hoivatyön ammattilainen, joka tarjoaa perheellesi monipuolisia, räätälöityjä doulapalveluita, synnytysvalmennusta sekä valmennusta postpartumiin.

Synnytysdoulana olen tukena raskausaikana valmistautuen tulevaan synnytykseen ja vauvavuoteen. Lisäksi toimin perhedoulana, eli olen tukenasi heti synnytyksen jälkeen tai missä tahansa vaiheessa vauvaperheen arjessa.

Lastensairaanhoitajana ja imetysohjaajana osaan auttaa sekä tukea sinua vanhemmuuteen kasvussa, imetyksessä ja vauvan hoidossa aivan ensihetkistä lähtien. Lempeän tehokkailla kehohoidoilla saat monipuolista apua koko perheelle. Työni tavoitteena on tukea koko perheen hyvinvointia, jokaisen yksilölliset tarpeet huomioiden henkilökohtaisemmin.