Kehto-postpartumvalmennus


Kehto-valmennus keskittyy postpartumiin eli lapsivuodeaikaan, jossa saat perustiedot vauvan hoidosta, imetyksestä, synnytyksestä toipumiseen sekä tukea vanhemmuuteen ja parisuhteeseen vauvavuotena. Vauvan syntymän jälkeen voit olla luottavaisemmin mielin tuoreena vanhempana saatuasi perustiedot ensimmäisistä kuukausista synnytyksen jälkeen ja tiedät mitä odottaa. Valmennuksesta saat parhaimman tuen käytyäsi sen raskausaikana, mutta kokonaisuus on täysin sovellettavissa myös synnytyksen jälkeen käytäväksi. Doulana voin synnytyksen jälkeen tulla konkreettisemmin tukemaan vauvan hoidossa tai imetyksessä.

Sairaalassa hoitajilla ei ole aina riittävästi aikaa vanhempien ohjaukselle lyhyen sairaalassa olon takia, ja kysymyksiä usein jää vanhemmille paljon kotiutumisen jälkeen. Postpartumvalmennuksessa hyödynnän paljon osaamistani lastensairaanhoitajan ja imetysohjaajan työstä sekä omista kokemuksistani äitinä. Doulana olen vain sinun perhettäsi varten ja pystyn ohjaamaan sekä sanoittamaan vauvan hoitoa vanhemmille rauhassa ja ymmärrettävästi.

Valmennustapani on hyvin käytännönläheinen, selkeä ja osallistava. Suurin osaamiseni on sairaalamaailmassa, joten sairaalasynnytyksen jälkeisestä hoidosta osaan sanoittaa selkeämmin erilaisia vaiheita, hoitoprotokollia sekä kertoa synnytyssairaaloiden eroista. Perhe saa valmennuksessani erittäin kattavan kirjallisen materiaalin, joka toimii loistavasti muistivihkona vauvaperheen arjen opettelussa.

Perheellä on etätukea saatavilla viestein valmennuksen jälkeen 2 viikon ajan, koska usein kysymyksiä herää pienen pohdinnan jälkeen!

Postpartumvalmennus sisältää seuraavat asiat:

  • 1x 120min tapaaminen
  • Etätuki valmennuksen jälkeen 2 viikon ajan
  • Materiaalit
Tapaamiset voidaan järjestää:
  • Harjumajan vierastuvalla Ylöjärvellä
  • Vauvakuiskaajilla Tampereella
  • Kotikäyntinä/sairaalakäyntinä
"Jennan ansiosta koen olevani tietoisempi raskaudestani, kehostani ja koen olevani valmiimpi synnyttäjä."

-asiakas 1/2023

"Meillä tuli puolison kanssa tosi rentoutunut ja maadoittunut olo, ja oli tosi ihanaa ottaa hetki kahdestaan tässä arjen keskellä."

-asiakas 2/2024