Minulle tärkeät arvot

Minulle tärkeitä arvoja ovat luonto, aitous, rakkaus, totuus, yhdenvertaisuus, luottamus, turvallisuus, yhteisöllisyys, inhimillisyys, kunnioitus, läsnäolo sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi. Näitä arvoja pyrin vaalimaan työssäni doulana sekä kaikessa toiminnassani yrittäjänä. Lisäksi nämä arvot ovat merkittävä osa minua ja tavanomaista arkeani.

Luonto, totuus, yhteisöllisyys, rakkaus


Luonto ja syklinen eläminen on itselleni sekä yrittäjänä toimimisessa erityisen tärkeää. Arvostan ja rakastan luontoa, kaikkea sen monimuotoisuutta sekä sen antamaa voimaa. Joskus sitä unohtaa luonnon täysin kaiken tekniikan, kaupunkielämän ja suorittamisen keskellä.

Yhteys luontoon, läheisiin ja itseen on ajoittain vaikeaa, vaikka tiedän niiden palauttavan ja antavan energiaa. Luonto, rakkaus ja yhteisöllisyys kannattelee, parantaa ja eheyttää. Olen itse saanut paljon hyvää luonnon parantavista antimista, erilaisista luonnonmukaisista hoidoista kipujen, stressin ja monien muiden vaivojen hoitamisessa - yhteisön tukea ja kannattelua unohtamatta.

Sairaanhoitajana ymmärrän lääketieteen tuovan paljon hyvää, mutta kaikkea sen avulla ei voida valitettavasti ratkaista. Ilman tietoa ja kokeilemista ei juurikaan voi tietää, mikä todella auttaisi tilanteessa parhaiten. Totuuden etsiminen ja rehellinen puhe vaihtoehdoista sekä oikeuksista on minulle ehdottoman tärkeää.

Yhdenvertaisuus, kunnioitus, luottamus, turvallisuus


Yhdenvertaisuus ja tasa-arvoinen kohtelu on yksi toimintani tärkeimmistä arvoista. Harjumajan ovet pidetään avoinna kaikille! Jokainen on tervetullut juuri sellaisena kuin on - ei tuomita tai poissuljeta ketään mistään syystä, vaan pikemminkin haluan oppia ymmärtämään sinua ja toiveitasi sekä kunnioittaa valintoja.

Harjumajalla pidetään kodinomaista ja turvallisempaa ilmapiiriä yllä, jolloin jokainen saa olla ja toimia omana itsenään ilman pelkoa joutua syrjityksi. Pyrin omalla toiminnallani luomaan turvallisemman tilan, jossa on mahdollisuus avata sekä kertoa juuri ne asiat, jotka koet tärkeäksi ja tilanteeseen sopivaksi jakaa sekä annan tilaa toimia tilanteissa omalla tavallasi.

Vaikka kaikki doulapalvelut toteutetaan yksilöllisesti räätälöiden, tarkoitus on laadullisesti toteuttaa doulan työtä perhettä kunnioittaen, luottamuksellisessa ja turvallisessa yhteistyössä kaikkien osapuolten kanssa. Tärkeintä on, että tunnet olosi rennoksi ja turvalliseksi seurassani!

Monipuolinen tieto ja ymmärrys vaihtoehdoista sekä sen tuomista mahdollisista vaikutuksista antaa edellytykset tehdä tietoisia päätöksiä. Doulan työssäni yhdistän lääketieteellisen ja holistisen hoitamisen osaamista, siksi koen myös tärkeäksi kouluttautua kummankin aihepiirin koulutuksin ja tarjota laaja-alaista palvelua. Tällä tavoin pystyn antamaan perheille mahdollisimman hyvät, turvalliset ja luotettavat tiedot omien päätösten tekemiseen ja siksi kykenen paremmin myös tukemaan päätöksissä pysymistä.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi, aitous, inhimillisyys, läsnäolo


Kokonaisvaltainen hyvinvointi sen kaikissa muodoissaan on työni päätavoite. Palveluni keskittyvät pääasiassa odottavien, synnyttäjien, mahdollisten puolisoiden, muiden perheenjäsenten, vastasyntyneiden ja perheiden hyvinvointiin sekä sen tukemiseen eri keinoin.

Minulta saat monipuolista tietoa, ohjausta, kannattelua ja konkreettisia vinkkejä, mitä voit tehdä jo nyt tai myöhemmin tilanteen niin vaatiessa. Näiden lisäksi tarjoan valmennuksia, kehohoitoja sekä imetysohjausta. Kehon hierontahoidoilla tuen sinun ja vauvasi hyvinvointia kokonaisvaltaisesti kohdistaen hoidon toivotulle hoitoalueelle osana muuta antamaani tukea hyvinvoinnin hyväksi.

Pyrin edistämään hyvinvointia mielen ja kehon eri tasoilla. Kuuntelen aidosti läsnäollen. Tavoittelen työlläni lempeyttä ja inhimillisyyttä vanhemmuuteen opettelussa. Jokainen kokee vanhemmuuden matkansa omalla tavallaan ja hyvinvointia tukevat keinot näin ollen vaihtelevat. Kokeilemalla erilaisia vaihtoehtoja voi löytyä juuri siihen hetkeen sopivin keino, siksi avoin, aito keskustelu ja luottamus on yhteistyössämme avainasemassa.

Parhaani mukaan autan, tuen ja ohjaan sinua sekä perhettäsi voimaan paremmin. Lähdetään yhdessä löytämään keinoja, joilla pystyt itsenäisesti tukemaan omaa ja perheesi hyvinvointia. Vain sinä tiedät, mikä tuntuu sinusta hyvältä!


Haluatko tutustua minuun tarkemmin? Täältä löydät yhteystietoni.