Harjumajan doulapalvelut


Palvelutarjontaani kuuluvat monipuoliset räätälöitävät doulan palvelut odotusajalle, synnytykseen, postpartumiin sekä koko perheelle vauvavuoteen. Alta löydät doulapalveluista esimerkkikokonaisuuksia, joiden pohjalta lähdetään palvelua muodostamaan.

Doulapalveluihini kuuluu ilmainen tutustumistapaaminen joko Harjumajan vierastuvalla Ylöjärvellä, Vauvakuiskaajilla Tampereella tai puhelimitse. Tapaamisajan voit varata Vellon nettiajanvarauksesta, soittamalla, laittamalla viestiä tai sähköpostia.

Tutustutaan toisiimme ja tunnustellaan, olisinko sopiva ammattilainen tueksi Sinulle ja perheellesi!

"Jennalta saa ihanan henkilökohtaista opastusta ja neuvoa. Antaa erilaisia vinkkejä esim. raskauden tuomiin "ongelmiin". Laaja asiantuntemus ja huomaa, että hänen oma kokemus raskauksista ja hoitotyöstä tuo arvokasta lisätietoa ja taitoa asiakkaille."

-asiakas 1/2023

Asiakkaideni kokemuksista pääset lukemaan täältä.

Matalan kynnyksen tukea henkilökohtaisemmin raskauteen, synnytykseen ja vauvavuoteen.
Rajattomasti etätukea 40€ kuukausimaksulla ja oma erillinen edullisempi hinnasto. Kts. tarkempi kuvaus klikkaamalla palvelun nimeä!

"Kiitos superkattavasta vastauksesta! Eihän tällaista palvelua saa mistään.. että voi kysyä kun mieleen juolahtaa."
-asiakas 2/2024

Synnytysdoulauspalvelut


Doulana palvelen kotisynnytyksissä sekä sairaalasynnytyksissä noin 2h ajomatkan säteellä Ylöjärveltä. Lasten ja lemmikkieläimien hoidosta on mahdollista sopia tapauskohtaisesti.

Harjumajan perus synnytysdoulauksen paketti.

Kts. tarkempi erittely palvelun sisällöstä klikkaamalla palvelun nimeä!

Harjumajan "hetidoulaus" paketti. Soveltuu myös synnytyksen ajalle lastenhoitoavuksi.

Kts. tarkempi erittely palvelun sisällöstä klikkaamalla palvelun nimeä!

"Palkkasimme doulan koska kaipasimme tukea synnytykseen valmistautumisessa sekä tarvitsimme hoitajan esikoisellemme. Jenna tarjosi ainoana seudun doulana myös tuota lastenhoito-vaihtoehtoa yhtenä palveluistaan. Tiesin myös, että en halua synnyttää yksin, joten kun palkkasimme doulan, tiesin, että minulla melko varmasti on synnytyksessä joku mukana; mieheni tai doula. Saimme juuri sen tuen ja avun mitä kaipasimmekin.

Jenna on ihanan lämmin henkilö ja todellakin toimii koko perheen huomioiden. Olemme todella tyytyväisiä, että päädyimme valitsemaan hänet doulaksemme."

-asiakas 7/2023

Perhedoulauspalvelut

Doulana palvelen perheitä synnytyksen jälkeen sekä vauvavuoden aikana Harjumajan vierastuvalla, Vauvakuiskaajilla. perheen kotona ja etänä. Perhedoulana palvelen koko perhettä, jotta voisitte perheenä nauttia vauvavuodesta saaden samalla henkilökohtaista ammattilaisen tukea.

Harjumajan synnytyksen jälkeisen lapsivuodeajan perhedoulapalvelu eli postpartumdoulausta tueksi kotiin. Palvelua on mahdollista saada myös koko vauvavuoden ajan, perheen tarpeet huomioiden.

Kts. tarkempi erittely palvelun sisällöstä klikkaamalla palvelun nimeä!

"Koin myös merkittävänä apuna doulan taustan sairaanhoitajana, sillä se toi luottoa siihen, että saisimme rauhallisen varmaa tukea myös haastavissa tilanteissa. Keskustelu kaikenlaisista asioista oli helppoa ja vaikka synnytys on hyvin intiimi tapahtuma, doulan läsnäolo tuntui luontevalta. Doulan rinnallakulku oli aitoa, kuuntelevaa ja kannustavaa. Olemme olleet hyvin kiitollisia tästä kokemuksesta ja lämpimästi suosittelemme doulaa jokaiselle joka jää pohtimaan doulan sopivuutta itselle."

-asiakas 1/2024

Doulan yksittäinen doulatapaaminen 60min. Voidaan hyödyntää ennen raskautta, raskausaikana, synnytyksen jälkeen, asiointikäynnille tai lisäpalveluna. Tapaaminen soveltuu myös puolisolle tai muulle perheenjäsenelle henkilökohtaiseksi tapaamiseksi. Aina kun kaipaat doulan tukea, voit sopia tapaamisen Harjumajan vierastuvalle, Vauvakuiskaajille, kotikäynnin tai asiointikäynnin. Tarkemmin palvelun sisällöstä löydät klikkaamalla palvelun nimeä!

Mikäli valikoimasta ei löydy tarpeillenne sopivaa valmista palvelua, ole yhteydessä niin rakennetaan yksilöidympi palvelukokonaisuus perheenne tarpeiden mukaisesti!

Yksittäisiä tapaamisia voi varata doulapalvelun lisäksi, jos tietää heti haluavansa useamman tapaamisen.