Harjumajan hierontahoidot

Harjumajan hierontahoidot ovat yksi keinoni auttaa perheitä voimaan hyvin. Hoidoissa käyttämiäni rentoutustekniikoita ja akupunktiopisteitä hyödynnän synnytyksen aikana doulausasiakkailleni.

Teen mielelläni hoitoja kaikenikäisille vauvasta vaariin (en pelkästään odottajille), sillä kaikki tekemäni hoidot rentouttavat ja hoitavat kehoa sekä mieltä.

Hoidoissa hyödynnetään useita aisteja, joiden yhteisvaikutuksella saadaan syvärentoutunut tunne. Kaikkiin hoitoihin yhdistän klassista vyöhyketerapiaa, erilaisia hierontatekniikoita, akupainantaa sekä aromaterapiaa asiakkaan näin toivoessa.

Hoitoja voit varata Harjumajan vierastuvalle ja Vauvakuiskaajille Vellossa tai puhelimitse, kotikäyntien varaukset vain puhelimitse.

Sarjakortilla saat hieronnat edullisemmin. Erityisesti vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta, rentoutushoito ja vauvahieronta sekä gua-sha-hoito auttavat parhaimmillaan 3-kerran sarjahoitona. Sähköisen sarjakortin voit ostaa Vellon kautta.

Asiakkaideni kokemuksista pääset lukemaan täältä.

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta 90 min

Hierontaa voidaan tehdä koko raskauden ajan aina synnytykseen saakka. Hieronta syvärentouttaa ja hemmottelee odottajaa sekä mahassa kasvavaa vauvaa.

Kehon eri osien hieronnalla, akupunktiopisteiden painannalla voidaan saada apua erinäisiin vaivoihin mm. pääsärkyyn, vatsavaivoihin, pahoinvointiin sekä yleiseen jaksamiseen. Pisteiden aktivoinnilla lisätään kehon sisäistä energiakiertoa sekä verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

Gua sha - kammalla hierotaan ja hangataan kevyesti ihoa lisäten verenkiertoa ja aineenvaihduntaa hoidetulla alueella. Gua sha- hoito auttaa kipuun rentouttaen jännittyneitä lihaksia.

Näiden hoitomuotojen yhdistelmällä saat raskausajalle monipuolista apua ja lempeää hemmottelua.

Raskausajan hieronta helpottaa esimerkiksi stressiä, lihasten jäykkyyksiä, erilaisia kiputiloja, turvotuksia ja muita epätasapainotiloja.

Synnytyksen käynnistelyhoito 90 min

Synnytyksen käynnistelyhoitoa voidaan tehdä raskausviikolta 38+0 eteenpäin eli raskauden ollessa täysiaikainen ja hoidolle ei ole lääkärin määräämää estettä. Hoidolla aktivoidaan kehon eri akupunktiopisteitä, hierotaan ja tasapainoitetaan lantiota, jotka yhdessä lisäävät energiakiertoa, voimistavat ja valmistavat kehoa synnytykseen. Hoito ei itsessään käynnistä synnytystä, mutta auttaa rentoutumaan ja voi auttaa synnytyksen etenemisessä, mikäli vauvasi on valmiina syntymään.

Hoitoa voidaan tehdä useita kertoja ennen synnytystä.

Vanhemman & vauvan yhteishieronta 120 min

Raskauden aikana sekä synnytyksessä vanhemman ja vauvan keho on kokenut monenlaisia muutoksia, saattanut rasittua ja ollut koetuksella monia kertoja. Kiputiloja ja jäykkyyttä kehittyy helposti, joten hieronnan keinoin saadaan keho toipumaan nopeammin. Hieronta auttaa kipuun sekä lihasperäisiin jännitystiloihin.

Synnytyksen jälkeinen hieronta on vanhemman koko kehoa rentouttava ja lempeästi hemmotteleva noin 75min hoito. Samalla hoitokerralla tehdään vauvalle noin 30min vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta.

Vyöhyketerapeuttinen postpartumhieronta 90 min

Raskauden aikana sekä synnytyksessä vanhemman ja vauvan keho on kokenut monenlaisia muutoksia, saattanut rasittua ja ollut koetuksella monia kertoja. Kiputiloja ja jäykkyyttä kehittyy helposti, joten hieronnan keinoin saadaan keho toipumaan nopeammin. Hieronta auttaa kipuun sekä lihasperäisiin jännitystiloihin.

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta 45 min / 60 min

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on tehokas, mutta samalla lempeä koko kehon hoito vauvalle. Hoidolla voidaan saada apua mm. koliikkiin, runsaaseen itkuisuuteen, vatsavaivoihin, refluksiin, pulautteluun, kehon erilaisiin jumeihin ja jäykkyyksiin. Vauvahieronnalla voidaan saada helpotusta imetys-, uni- ja liikkumishaasteisiin. Vauvahieronta on ihana hoito, vaikka erityistä ongelmaa ei olisi.

60 min vauvahieronnan ensikäynnillä teen kattavan haastattelun ja tutkin vauvan kehon hieronnan avulla sekä teen kartoituksen hoitokertojen tarpeesta. Tehokkain vaikutus hieronnalla saavutetaan usein 3-5 kerran sarjahoitona 4-7vrk hoitovälein.

45 min vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta tehdään aina vauvan ehdoilla. Joskus hoidon aikana on tarpeen imettää, rauhoitella tai vaihtaa vaippaa, jonka vuoksi hoitoon on varattu ylimääräistä aikaa.

Hieronta soveltuu yli 2 viikon ikäisestä 1 vuotiaaksi saakka. Hierontaa ei voida tehdä jos vauvalla on kuumetta / joku tulehdus tai antibioottikuurin aikana. Rokotuksen saamisen jälkeen on hyvä pitää väh. 3 vrk väliä seuraavaan hierontaan.

Vyöhyketerapeuttinen rentoutushoito 90 min

Rentoutushoito on koko kehoa syvärentouttava elämys, joka samalla hoitaa lempeästi ja lisää energiaa. Hoidossa hierotaan vyöhyketerapeuttisia heijastepisteitä jaloista ja/tai käsistä.

Hoito soveltuu esimerkiksi rentoutumiseen ja hemmotteluun, erilaisien kiputilojen hoitoon, erilaisten vaivojen lievittämiseen esim. stressi, päänsärky, vatsavaivat, lapsettomuus jne.

Soveltuu myös ei-raskaana oleville ja hoidan myös heitä oikein mielelläni!

Gua sha-hoito 45 min / 90 min

Gua sha - kammalla hierotaan ja hangataan kevyesti ihoa lisäten verenkiertoa ja aineenvaihduntaa hoidetulla alueella. Gua sha- hoito auttaa kipuun rentouttaen jännittyneitä lihaksia.

45min hieronta-aika sopii parhaiten täsmäalueen hoitamiseen esim. niska-hartia tai alaselkä-jalat alueiden hierontaan. 90min hieronta-aika sopii laajemmin koko kehon hierontaan. Hoito voidaan keskittää ongelma-alueille tai hoitoa voidaan tehdä koko keholle. Hoidolla helpotetaan esim. päänsärkyä, niska-hartiaseudun jännittyneisyyttä tai alaselän kireyttä.

Soveltuu myös ei-raskaana oleville ja hoidan myös heitä oikein mielelläni!

Hierontoja voidaan tehdä myös kotikäynteinä, varaukset vain puhelimitse ja sähköpostitse! Samalla kotikäynnillä voidaan tehdä hoito useammalle henkilölle, tällöin matkakulut laskutetaan vain ensimmäisen hoidon summassa ja muiden hoidon hinta on sama kuin Harjumajan vierastuvalla tai Vauvakuiskaajilla tehtynä.

Hoidon voit myös tilata osana doulapalvelua, hoidon hinnasta -10% .

Hoidon voit ostaa myös lahjaksi (lahjakortti sähköpostiin):

  • raskaana olevalle esim. babyshower-lahjaksi tai hemmotteluhoidoksi
  • pienen vauvan vanhemmalle hetki omaa aikaa
  • ystävälle, puolisolle, isälle, äidille jne.

Sähköisen lahjakortin ja sarjakortin voit ostaa suoraan Vellon kautta.