Asiakaspalautteet

Doulaus

"Doulan tuki oli todella tarpeellinen ja tärkeä osa onnistunutta ja turvallista synnytyskokemusta edellisen vaikean ja pelottavan synnytyksen jälkeen. Saimme jakaa avoimesti ajatuksiamme ja monenlaiset vinkit raskauden ja synnytyksen aikana sekä niiden jälkeen olivat tervetulleita.

Koin myös merkittävänä apuna doulan taustan sairaanhoitajana, sillä se toi luottoa siihen, että saisimme rauhallisen varmaa tukea myös haastavissa tilanteissa. Keskustelu kaikenlaisista asioista oli helppoa ja vaikka synnytys on hyvin intiimi tapahtuma, doulan läsnäolo tuntui luontevalta. Doulan rinnallakulku oli aitoa, kuuntelevaa ja kannustavaa. Olemme olleet hyvin kiitollisia tästä kokemuksesta ja lämpimästi suosittelemme doulaa jokaiselle joka jää pohtimaan doulan sopivuutta itselle."

-asiakas 1/2024

"Suurin hyöty oli siitä, että kävimme doulan kanssa yhdessä ”kädestä pitäen” lääkkeettömiä kivunlievityskeinoja lävitse. Mm. akupainantapisteitä ja erilaisia asentoja joissa ottaa supistuksia vastaan. Ja tottakai ylipäätään henkinen tuki, jonka pelkästään jo doulan olemassaolo toi, oli todella hyödyllistä.
Mielestäni saimme juuri kaipaamaamme tukea eikä Jenna olisi voinut mitään tehdä enää paremmin. Hän oli täydellinen tuki koko perheellemme meidän tarpeen mukaan."

-asiakas 7/2023

"Synnytys sujui hyvin. Doulalta saimme tukea ennen synnytystä synnytysvalmennuksen muodossa ja synnytyksen aikana hän oli hoitamassa esikoistamme mahdollistaen näin minulle ja miehelleni synnytysrauhan sairaalassa."

-asiakas 7/2023

"Jennalta saa ihanan henkilökohtaista opastusta ja neuvoa. Antaa erilaisia vinkkejä esim. raskauden tuomiin "ongelmiin". Laaja asiantuntemus ja huomaa, että hänen oma kokemus raskauksista ja hoitotyöstä tuo arvokasta lisätietoa ja taitoa asiakkaille."
-asiakas 1/2023

"Jennan ansiosta koen olevani tietoisempi raskaudestani, kehostani ja koen olevani valmiimpi synnyttäjä."
-asiakas 1/2023

"Palkkasimme doulan koska kaipasimme tukea synnytykseen valmistautumisessa sekä tarvitsimme hoitajan esikoisellemme. Jenna tarjosi ainoana seudun doulana myös tuota lastenhoito-vaihtoehtoa yhtenä palveluistaan. Tiesin myös, että en halua synnyttää yksin, joten kun palkkasimme doulan, tiesin, että minulla melko varmasti on synnytyksessä joku mukana; mieheni tai doula. Saimme juuri sen tuen ja avun mitä kaipasimmekin.

Jenna on ihanan lämmin henkilö ja todellakin toimii koko perheen huomioiden. Olemme todella tyytyväisiä, että päädyimme valitsemaan hänet doulaksemme."

-asiakas 7/2023

"Lämmin kiitos läsnäolosta ja tuesta synnytyksessä ja ensimmäisissä yhteisissä hetkissämme."

-asiakas 8/2023

"Olisi ollut ihanaa löytää Jenna jo ensimmäisen raskauden yhteydessä <3"
-asiakas 1/2023

Kehohoidot

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta


"Olemme käyneet melkeimpä syntymästä asti Jennalla hieronnassa (6vko) ja olen ollut erittäin tyytyväinen saamaamme palveluun. Olemme saaneet niin paljon enemmän, kuin pelkkää hierontaa.

Hieronnan lisäksi olemme saaneet kotiin ohjeita miten helpottaa itse vauvan jumeja, tietoa kireästä kielijänteestä ja imetyksestä sekä tietysti hyvin ammattitaitoista palvelua.

Myös vauviksella ollut aina hyvin rento tunnelma, jossa saa olla sellainen kuin itse on, turvallinen olo.

Joten iso kiitos sinulle Jenna ! <3"

-asiakas 1/2024

"Vauvan vyöhyketerapiassa vauvan olotila otettiin hyvin huomioon. Ihana kun terapia onnistui myös seisten ja hyssytellen samalla. Vauva nautti selkeästi tästä. Äidille ihanaa katsoa kun joku hemmottelee pientä."

-asiakas 1/2023


"Todella tarpeellisia tällaiset hieronnat, ainakin mahavaivaiset vauvat saavat avun."
-asiakas 11/2022


"Minimies nautti selkeästi jalkapohjien hieronnasta, vaikka kireyksiä löytyi."
-asiakas 11/2022


"Aina ihana nähdä, kun vauva nauttii ja saa itse hetken huilata."
-asiakas 11/2022


Gua sha-hoito

"Guasha hoidosta ollut mieletön apu hyperemeesin hoidossa."
-asiakas 1/2023

"Gua Sha-hoito oli erilainen kokemus kuin perinteinen hieronta. Ihana tuoksyöljy jätti miellyttävän tuoksun iholle. Gua Sha-kampa avasi lihaksia syvältä ja toi lämmön hierottuun kohtaan. Hieronnan jälkeen tuli rentoutunut olo koko kehoon. Kannatti kokeilla jotakin uutta!"
-asiakas 11/2022

"Guasha rentouttaa raskauden tuomaa lihaskireyttä ihanasti ja paranaa vointia/oloa viikoiksi, mm. unenlaatu paranee."
-asiakas 1/2023